jaa.dk

Vinduespudser i Herning

Står du og mangler en vinduespudser i Herning så ring eller skriv til Tel nr: 91 93 81 00 og hør nærmere.

Slip for alt besværet og få mere tid

Vælg mellem hver 4. - 8. eller 12. uge

Husk og udnyt dit håndværkerfradrag

Vinduspudser i Herning og omegnen

Få en vinduespudsning i Herning

 Vinduespudsning i Herning er en prioritet for JAA Service, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor. Tag kontakt, og vi finder den løsning der passer dig bedst. vinduespudsning i enten hver 4. – 8. eller 12. uge.

Ring eller skriv til 91 93 81 00

Erhvervs eller privat vinduespudsning i Herning

Om det er erhvervs eller private, store eller små, alle kan få pudset vinduerne hos JAA service. Du kan regne med at du får en vinduespudser, der overholder sine aftaler. 

Slip for bøvl og besvær med en vinduespudser i Herning

Ved at vælge JAA Service, slipper du for selv at bøvle med vinduespudsningen. Hvis du mangler en vinduespudser  i Herning eller andre steder, tager JAA Service gerne opgaven for dig, og du skal ikke bruge en masse spildte kræfter på at bøvle med vand og vinduesskraber.

Har du ikke hele tiden en ren og tør skraber, får du ofte lavet striber på dine vinduer. Måske overser du et hjørne, når du er ude for at pudse, og først når du er færdig og kommer ind i huset igen, opdager du, at det ikke er godt nok, og du må finde stige, spand og skraber frem igen. Tiden går, og først timer senere føler du, at resultatet er tilnærmelsesvist tilfredsstillende. Problemet er ofte, at de fleste først opdager striber og helligdage, den dag gæsterne sidder omkring bordet og kommenterer dette. Ingen ønsker vel, at vinduespudsning skal være dagens samtaleemne, og undgår helst de ærlige og velmenende råd fra gæsterne.

Du kan få pudset vinduer fra op til 13 meters højde, hvilket svarer til tredje sals højde.
Til tider benytter vi selvfølgelig også den traditionelle vinduespolering, med indvasker og skviz.
Vi gør alt for, at sikkerheden er i top for ansatte. Derfor undgår vi så vidt muligt brug af stiger og bruger nyeste teknologi i faget, der både giver top kvalitet og øget sikkerhed

Rammer, karme og lister bliver rengjort ved samme ombæring - GRATIS!

Tilbud på vinduespudsning til butikker og andet erhverv i Herning

Tegn en abonnementsordning, og JAA Service garanterer, at din butik eller virksomhed altid fremstår imødekommende. Beskidte vinduer påvirker kundens lyst til at gå ind i butikken, og måske vælger de en konkurrent i stedet for. Vi kan vel hurtigt blive enige om, at dette ikke er et optimalt alternativ.

Nyvaskede vinduer giver lyst til at kigge på det udstillede vareudbud, og det vil være reelt muligt for kunden at se udsalgsprisen. Købelysten vil være stigende, og et reelt salg kommer derved et skridt nærmere, når kunden efterfølgende går ind af døren. I disse tider er der fokus på hygiejne, og et snavset eksteriør kan tolkes som om, at man ikke har styr på den indvendige sundhedsstandard. Denne fejlslutning berører ikke kun for butikker. Bemærk for eksempel ruderne hos de fleste ejendomsmæglere.

Deres vinduesparti fremstår som oftest funklende rene. Dette er ingen tilfældighed, men en bevidst salgsstrategi, der kan ses direkte på bundlinjen. Man kan sammenligne det lidt med de forventninger, vi som kunder oplever på et hotel. Hvis den generelle standard er lav på hotellet, forventer vi ikke værelser i luksusklassen. Tingene hører ofte sammen, hvorfor man ikke kan tage lemfældigt på en ting som vinduespudsning. Alle ved, at det regner, blæser og støver i Danmark, hvilket kræver rengøring og vedligeholdelse.

Når vi møder nye mennesker, vurderer vi personen ved hjælp af kropssprog indenfor de første 30 sekunder. At give et godt førstehåndsindtryk kan derfor være afgørende for en eventuel fremtidig relation. I vore dage, hvor stress er mere en regel end en undtagelse, bruger vi derfor mindre og mindre tid på at danne en relation. Vi er blevet mere intuitive, og læner os mindre op af normer og traditioner. Den teknologiske udvikling har gjort det lettere at finde et alternativ hurtigt. Sammen med JAA Service står du altid i den stærkeste visuelle startopstilling, og er klar til at byde nye kunder velkommen ind i din nypolerede og ”smilende” butik.

Kommer til tiden - Tilfredshedsgaranti

Hjørnestenen i enhver aftale er tillid! Hos JAA Service kommer vi altid til den aftalte tid (Force majeure – som COVID-19 – kan af indlysende grunde vende op og ned på situationen, men vi vil forsøge på at imødegå dette med god kommunikation). Indgår du en abonnementsordning er du sikret et langvarigt forløb, og vi skræddersyr løsninger der passer til netop dit behov.

Du får tilkoblet en fast medarbejder, så det er den samme person der varetager dine pudseopgaver. Fleksibilitet er på dine præmisser, hvorfor vi tager højde for dette i vores Booking- og kalendersystem. Det vil f.eks. være muligt at få vasket vinduer på en bestemt ugedag, så vi ikke generer din øvrige forretning unødigt. Hos JAA Service har vi fokus på medarbejdertilfredshed. Glade medarbejdere yder den bedste service overfor vores kunder (dig).

Hos JAA Service er tillid en æressag, og vi ønsker kun at betjene tilfredse kunder. Af samme grund giver vi Tilfredshedsgaranti, da det er vejen frem til den bedste langvarige relation. Vi bestræber os på hurtig og god kommunikation, og misforståelser løses til din fulde tilfredshed.

Få et godt tilbud på vinduespudsning i Herning og omegn

Få et gratis tilbud på vinduespudsning i Herning eller omegnen af Herning ring eller skriv til 91938100
Du kan også få noget mere info om vores vinduespudsning service.