Få en vinduespudsning i Herning

 Vinduespudsning i Herning er en prioritet for JAA Service, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor. Tag kontakt, og vi finder den løsning der passer dig bedst. vinduespudsning i enten hver 4. – 8. eller 12. uge.

Ring eller skriv til 91 93 81 00

Slip for bøvl og besvær med en vinduespudser i Herning

Vinduespudsning i Herning

Modtag gerne et gratis og uforpligtende tilbud på omhyggelig vinduespudsning i Haderslev og nærområdet. Vores vinduespudser vil efterfølgende gennemføre en kvalitetskontrol, før matriklen forlades.

Ved at vælge JAA Service, slipper du for selv at bøvle med vinduespudsningen. Hvis du mangler en vinduespudser i Herning eller omegnen, tager JAA Service gerne opgaven for dig, og du skal ikke bruge en masse spildte kræfter på at bøvle med det.

 

Erhvervs eller privat vinduespudsning i Herning

Om det er erhvervs eller private, store eller små, alle kan få pudset vinduerne hos JAA service. Du kan regne med at du får en vinduespudser, der overholder sine aftaler. 

Tilbud på vinduespudsning til butikker og andet erhverv i Herning

Skilte, rammer, karme og lister bliver rengjort ved samme ombæring – GRATIS!

Tegn en abonnementsordning, og JAA Service garanterer, at din butik eller virksomhed altid fremstår imødekommende. Beskidte vinduer påvirker kundens lyst til at gå ind i butikken, og måske vælger de en konkurrent i stedet for. Vi kan vel hurtigt blive enige om, at dette ikke er et optimalt alternativ.

Når vi møder nye mennesker, vurderer vi personen ved hjælp af kropssprog indenfor de første 30 sekunder. At give et godt førstehåndsindtryk kan derfor være afgørende for en eventuel fremtidig relation. I vore dage, hvor stress er mere en regel end en undtagelse, bruger vi derfor mindre og mindre tid på at danne en relation. Vi er blevet mere intuitive, og læner os mindre op af normer og traditioner. Den teknologiske udvikling har gjort det lettere at finde et alternativ hurtigt. Sammen med JAA Service står du altid i den stærkeste visuellt, og er klar til at byde nye kunder velkommen ind i din nypolerede og ”smilende” butik med en vinduespudser i Herning.

Kommer til tiden - Tilfredshedsgaranti

Hjørnestenen i enhver aftale er tillid! Hos JAA Service kommer vi altid til den aftalte tid. Indgår du en abonnementsordning er du sikret et langvarigt forløb, og vi skræddersyr løsninger der passer til netop dit behov. 

Du får tilkoblet en fast medarbejder, så det er den samme person der varetager dine pudseopgaver. Fleksibilitet er på dine præmisser, hvorfor vi tager højde for dette i vores Booking- og kalendersystem. Det vil f.eks. være muligt at få vasket vinduer på en bestemt ugedag, så vi ikke generer din øvrige forretning unødigt. Hos JAA Service har vi fokus på medarbejdertilfredshed. Glade medarbejdere yder den bedste service overfor vores kunder (dig).

Hos JAA Service er tillid en æressag, og vi ønsker kun at betjene tilfredse kunder. Af samme grund giver vi Tilfredshedsgaranti, da det er vejen frem til den bedste langvarige relation. Vi bestræber os på hurtig og god kommunikation, og misforståelser løses til din fulde tilfredshed.

Få et godt tilbud på vinduespudsning i Herning og omegn

Få et gratis tilbud på vinduespudsning i Herning eller omegnen af Herning ring eller skriv til 91938100 Du kan også få noget mere info om vores vinduespudsning service.