Fliserens - Algebehandling - Imprægnering - Ukrudtshæmmende fugesand
Kører ud i hele Jylland & på Fyn

Udførte Opgaver - Før & Efter

Hvorfor få lavet fliserens

Foråret melder sin ankomst og lange lyse aftener venter – men der er grå pletter overalt i haven. Når fliserne har mistet sin oprindelige farve og er fyldt med grågrønne alger, er det på tide at få renset terrassen. Du har fået besøg af husejerens værste fjende: flisepest.

Med tiden angribes fliser af alger, mos og flisepest, der får stenene til at se ujævne og farveløse ud. Med tiden vil flisepesten dække større og større arealer af dine fliser, hvis det får lov at gro til. Men du behøver ikke skifte havefliserne ud.

Vi udfører flisebehandlinger i haven, indkørslen og på terrassen allerede inden for to uger efter bestilling.

Ring eller skriv på 91 93 81 00 eller E-mail: Kontakt@Jaa.dk

4 gode grunde til at få renset fliser

Vi klarer alt fra vinduesvask til fliserens – 
kontakt os på telefon 91 93 81 00 og hør nærmere

Farveløse flisearealer bliver flotte som nye

Professionel fliserens er let og mere miljøvenligt end at lægge nye fliser

Med imprægnering vil fliserne være snavs- og vandafvisende i op til 10 år

Forhindrer at overfladen frostsprænges og nedbrydes

Fliserens Priser

Priser på fliserens er både til private, erhverv og offentlige institutioner og er som udgangspunkt de samme. Der gives gerne tilbud på en større opgave – selvfølgelig til en fordelagtig pris.
Skriv eller ring til os. Så vender vi tilbage med en pris på fliserens. Vi kan også komme forbi og give en gratis prøverens, så du kan se hvor flot jeres fliser kan blive igen. Vi tilbyder også facaderens.
Vi garanterer, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der vil altid være fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.
Minimumsprisen for fliserens kr. 1500,- inkl. moms.

Husk håndværkerfradrag på fliserens

Du må ikke glemme din mulighed for at få servicefradrag på rensning af fliser og træværk. Det er arbejdslønnen du kan trække fra. Det er ca. 2/3 af din betaling. Det vil derved være ca. 1/3 du kan få som fradrag ved SKAT. Arbejdslønnen vil fremgå af din faktura. Du kan læse mere om håndværkerfradrag på SKAT’s hjemmeside

 

Fliserens

FLISERENS PRISER - PAKKE 1
kr50
kr 38 Pr. kvm.
 • Fliserens
 • Algebehandling
 • Slut rengøring og kvalitetssikring

Fliserens

FLISERENS PRISER - PAKKE 2
kr60
kr 48
 • Fliserens
 • Algebehandling
 • Imprægnering
 • Slut rengøring og kvalitetssikring
Popular

Fliserens

FLISERENS PRISER - PAKKE 3
kr70
kr 58
 • Fliserens
 • Algebehandling
 • Imprægnering
 • Ukrudtshæmmende fugesand
 • Slut rengøring og kvalitetssikring

Miljøvenlig fliserens med hedevandsanlæg

Det er vigtigt at værne om miljøet. Både for vores egen skyld, men også af hensyn til de kommende generationer. Derfor anvender vi kun midler, som er 100 % biologisk nedbrydelige og ikke udgør en sundhedsrisiko for hverken mennesker eller dyr.

Sådan renser vi dine fliser og træværk

Du får renset dine fliser og med 90 grader varmt vand – hvilket er mere skånsomt for dine fliser og træterrasse. Mange firmaer bruger kun koldt vand med et højt bartryk på vandet til fliserens, hvilket kan være for hårdt ved fliserne og træterrassen. Vi bruger et system, der vasker med op til 90 grader varmt vand. Dette betyder at vi kan rense fliser og træ, så det bliver som nyt og samtidig skåner vi dit underlag mest muligt.