Med fliserens får du vejens flottes indkørsel eller terrasse

Dine flisearealer bliver flotte som nye

10 åres garanti

Skånsom overfladebehandling

Forhindrer at overfladen frostsprænges

Udførte Opgaver - Før & Efter

Fliserens før Fliserens efter

Før og Efter Fliserens

Hvorfor få lavet fliserens

Når fliserne har mistet sin oprindelige farve og er fyldt med grågrønne alger, er det på tide at få renset terrassen. I har fået besøg af husejerens værste fjende: flisepest.

Med tiden angribes fliser af alger, mos og flisepest, der får stenene til at se ujævne og farveløse ud. Med tiden vil flisepesten dække større og større arealer af dine fliser, hvis det får lov at gro til. Men du behøver ikke skifte havefliserne ud.

Vi udfører flisebehandlinger i haven, indkørslen og på terrassen allerede inden for to uger efter bestilling.

Sådan renser vi dine fliser og træværk

Du får renset dine fliser og med 90 grader varmt vand – hvilket er mere skånsomt for dine fliser og træterrasse. Mange firmaer bruger kun koldt vand med et højt bartryk på vandet til fliserens, hvilket kan være for hårdt ved fliserne og træterrassen. Vi bruger et system, der vasker med op til 90 grader varmt vand. Dette betyder at vi kan rense fliser og træ, så det bliver som nyt og samtidig skåner vi dit underlag mest muligt.

Miljøvenlig fliserens

Det er vigtigt at værne om miljøet. Både for vores egen skyld, men også af hensyn til de kommende generationer. Derfor anvender vi kun midler, som er 100 % biologisk nedbrydelige og ikke udgør en sundhedsrisiko for hverken mennesker eller dyr.

Fliserens Priser

Priser på fliserens er både til private, erhverv og offentlige institutioner og er som udgangspunkt de samme. Der gives gerne tilbud på en større opgave – selvfølgelig til en fordelagtig pris.
Skriv eller ring til os. Så vender vi tilbage med en pris på fliserens. Vi kan også komme forbi og give en gratis prøverens, så du kan se hvor flot jeres fliser kan blive igen. Vi tilbyder også facadernes.
Vi garanterer, at din regning ikke indeholder overraskelser, og der vil altid være fuld gennemsigtighed fra start til slut. Ring eller skriv til os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens, hvor alt er inkluderet i prisen.
Minimumsprisen for fliserens kr. 1500,- inkl. moms.

Husk at få servicefradraget på fliserens

Du må ikke glemme din mulighed for at få servicefradrag på rensning af fliser og træværk. Det er arbejdslønnen du kan trække fra. Det er ca. 2/3 af din betaling. Det vil derved være ca. 1/3 du kan få som fradrag ved SKAT. Arbejdslønnen vil fremgå af din faktura. Du kan læse mere om håndværkerfradrag på SKAT’s hjemmeside eller forhør nærmer ved vores revisor.

 

Fliserens

FLISERENS PRISER - PAKKE 1
kr50
kr 38 Pr. kvm.
 • Fliserens
 • Algebehandling
 • Slut rengøring og kvalitetssikring

Fliserens

FLISERENS PRISER - PAKKE 2
kr60
kr 48
 • Fliserens
 • Algebehandling
 • Imprægnering
 • Slut rengøring og kvalitetssikring
Popular

Fliserens

FLISERENS PRISER - PAKKE 3
kr70
kr 58
 • Fliserens
 • Algebehandling
 • Imprægnering
 • Ukrudtshæmmende fugesand
 • Slut rengøring og kvalitetssikring