Få en solcellevask

Solcellevask

Selv om regnvand vasker noget af skidtet væk fra solcellerne, er det langt fra nok til at rengøre dem. En solcellevask fjerner den uønskede belægning effektivt. Den uønskede belægning består af snavs, pollen, støv, sod og fedt. Belægningen kan nedsætte effekten af solcellerne med helt op til 40 %.

Det er selvfølgelig i ekstreme tilfælde, at effekten vil være nedsat så meget. Har du belægninger på dine solceller, anbefales det at få det renset væk, da alt solenergi, der ikke rammer selve solcellerne i panelet, vil være et energitab.

En solcellerensning er en anden behandling end en almindelig tagrensning, da man er nød til at behandle solceller meget mere skånsomt.

Vi efterlader dine solceller helt rene og blanke.

Skånsom rensning af solceller

Til vores solcellevask benytter vi et rentvandsanlæg. Det betyder at vi bruger 100 % rent vand, som er renset og filtreret, så det ikke indeholder kalk og andre partikler, der kan sætte sig på panelerne. Derfor anbefales det, at du ikke selv gør dem rene med haveslangen, da det vil kræve en efterfølgende kalkafrensning. 

Vi garanterer derfor en miljøvenlig rensning, idet der hverken benytter sæbe eller andre kemikalier, som kan skade solcellerne.

Vi bruger vi en en speciel skånsom børste børste til rensningen af solcellerne, som er påført på en vandførende stang. Ved brug af denne metode kan vi undgå, at gå rundt på taget og samtidig får vi mulighed for at fjerne genstridige belægninger på dine solceller.

Ring nu og tjen flere penge

Kontakt os på telefon 91 93 81 00 og hør nærmere

Op til 40 % forøget energieffekt

Miljøvenlig og skånsom rengøring

Slip for besværet

Udnyt din servicefradrag