Solcellevask

En solcellevask hjælper til at fjerne den uønsket belægning, som nogle solcelleejere oplever på deres solceller.Den uønsket belægning opstår på grund af snavs, pollen, støv, sod og fedt. Årsagen til at man ønsker at fjerne dette er at effekten af solcellerne kan blive nedsat med helt op til 40%!
Dette er selvfølgelige i meget ekstreme tilfælde, at effekten vil være nedsat så meget, men har du belægninger på dine solceller, så er det anbefales det at få det renset væk, da alt det solenergi, der ikke kommer ind og rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab.En solcellerensning er en anden behandling end en almindelig tagrensning, da man er nød til at behandle solceller meget mere skånsomt.

Skånsom rensning af solceller

Til vores solcellevask benytter vi et rentvandsanlæg. Det betyder at vi bruger 100% rent vand, som er renset og filteret, så det ikke indeholder kalk og andre partikler, som kan sætte sig på panelerne.

Derfor kan vi garantere en miljøvenligrensning, idet der hverken benytter sæbe eller andre kemikalier, som kan skade solcellerne.

Herudover bruger vi til rensningen af solcellerne et børstehoved, som er påført på en vandførende stang. Ved brug af denne kan vi undgå at gå rundt oppe på taget og samtidig får vi mulighed for at fjerne genstridige belægninger på dine solceller.
Vi efterlader dine solceller helt rene og blanke. 
Kontakt os gerne hvis du har opfølgende spørgsmål.

Ring nu og tjen flere penge

Kontakt os på telefon 52 900 342 og hør nærmere

Få Op til 30% mere effekt, med en vask

Miljø godkendt

15 års garanti løsning

Vi kører i Jylland og Fyn