Udførte Opgaver - Før & Efter

Hos Flexservice kan du tegne et abonnement på vinduespudsning, så dine vinduer bliver pudset med fast interval. På denne måde slipper du for at skulle bestille vinduespolering selv.

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Sådan pudser vi dine ruder

Vi producere vores egent vand. For at kunne levere den bedst kvalitet, har vi et transportabelt rentvandsanlæg. Et rentvandsanlæg renser vandet for kalk og andet skidt, så det gør det muligt for os altid at rengøre med rent vand, som ikke efterlader striber. Desuden fjerne anlægget Kalk, Jern, Kobber, Klorin og andre stoffer som er enten skadelige eller urene for vinduerne. Flexservice benytter selvfølgelig også den traditionelle vinduespolering, med indvasker og skvis. Vi bruger stige op til 1 sal, er vinduerne placeret højere eller er vinduerne placeret besværligt pga. bygningsdele, benytter vi teleskopstang med vores rentvandsanlæg. Uanset hvilken løsning du har brug for, kan Flexservice levere professionel vinduespolering, der er specielt tilpasset dit firma eller boligs behov. Har dit firma flere afdelinger der er fordelt ud over hele landet, så har Flexservice løsningen til dig, du får en samlet regning og dermed spare administrationsomkostninger og har kun en samarbejdspartner.

Service på højt niveau

Vi klarer alt fra vinduesvask til fliserens – kontakt os på telefon xx xx xx xx og hør nærmere

Veludført arbejde

Erfarne medarbejdere

Altid den samme medarbejder

Vi kører i Midt og Vestjylland