Fliserens med hedevandsanlæg - Algebehandling - Imprægnering - Ukrudtshæmmende fugesand
Køre ud til hele Jylland & Fyn

Udførte Opgaver - Før & Efter

Hvorfor få lavet fliserens

Foråret melder sin ankomst, lange lyse aftener venter – men der er grå pletter overalt i haven. Når fliserne har mistet sin oprindelige farve og er fyldt med grågrønne alger, er det på tide at få renset terrassen. Du har fået besøg af husejerens værste ven: flisepest.
Med tiden angribes fliser af alger, mos og flisepest, der får stenene til at se ujævne og farveløse ud. Med tiden vil flisepesten dække større og større arealer af dine fliser, hvis det får lov at gro til. Men du behøver ikke skifte havefliserne ud. vi udfører flisebehandlinger i haven, indkørslen og på terrassen allerede inden for to uger efter bestilling.

Miljøvenlig fliserens med hedevandsanlæg

Det er vigtigt at værne om miljøet. Både for vores egen skyld, men også af hensyn til kommende generationer. Derfor anvender vi kun midler, som er 100 % biologisk nedbrydelige og ikke udgør en sundhedsrisiko for hverken mennesker eller dyr.

Sådan renser vi dine fliser

Du får behandlet dine fliser med 90 grader varmt vand – hvilket er skånsomt for dine fliser.
Mange firmaer bruger koldt vand med mange bar tryk på vandet til fliserens, hvilket er hårdt ved fliserne. Vi bruger en super effektiv renser som vasker med 90 grader varmt vand, hvilket betyder at vi kan rense fliserne så de bliver som nye uden at kører med så højt tryk, således skåner vi fliserne mest muligt.

4 gode grunde til at få renset fliser

Vi klarer alt fra vinduesvask til fliserens – kontakt os på telefon 52 900 342 og hør nærmere

Farveløse flisearealer bliver flotte som nye

Professionel fliserens er let og mere miljøvenligt end at lægge nye fliser

Med imprægnering vil fliserne være snavs- og vandafvisende i op til 10 år

Forhindrer at overfladen frostsprænges og nedbrydes